Over ons

Over ons

Onkar BV is een groothandel, voornamelijk gericht op modeartikelen. Wat in 1985 begon als een klein bedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een Amsterdams begrip. Dankzij de diversiteit aan producten en het ruime aanbod aan modeartikelen, is Onkar BV uniek in het segment.

Het ruime assortiment van Onkar BV omvat veel handgemaakte producten en modeartikelen uit India, van handgemaakte sieraden, tassen en kleding tot wierook en ornamenten voor in het huis. Door nauwlettend de laatste modetrends in de gaten te houden, houdt Onkar het assortiment actueel. Dankzij de goede contacten die Onkar heeft met partners in India, is Onkar in staat de diverse producten voor een eerlijke prijs in te kopen. Daarnaast biedt dit Onkar ook de mogelijkheid zelf producten te laten produceren; zo kan Onkar goed inspelen op de wensen van de klant.

Dankzij het diverse aanbod van (handgemaakte) producten die tegen concurrerende prijzen worden aangeboden, onderscheidt Onkar BV zich van andere groothandels.

Wie zijn wij?

Onkar BV is een groothandel gericht op modeartikelen. Veel producten in het assortiment zijn handgemaakt in India. Onkar verkoopt o.a. sierraden (kettingen, armbanden, oorbellen), mode-accessoires (tassen, riemen, sjaals, hoeden)  en producten voor in huis (wierook, ornamenten).

Wat wij doen

Onkar BV heeft goede contacten met producenten in India. Hierdoor is het mogelijk (handgemaakte) producten in te kopen voor een eerlijke prijs en deze voor concurrerende prijzen te verkopen in Nederland. Dankzij deze goede banden met lokale producenten, is Onkar ook in staat zelf producten te laten fabriceren om zo te voldoen aan de wensen van de klant.

Locaties

Onkar BV heeft twee vestigingen, in Amsterdam en in Utrecht.

Von Zesenstraat 166
1093 BJ Amsterdam

(2de vestiging)

Jaarbeurs Utrecht, 2de etage, A141
(elke maandag open)

Onze winkel

Neem contact met ons op

Onkar B.V.

Telefoon: 020-668 43 64
Mobiel: 06-51 16 33 19
Fax: 020-665 83 40

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur – 18:00 uur

KvK-nummer: 34182580
BTW nummer: NL811378342B01

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.