Inloggen Registratie € 0,00

Algemene voorwaarden

* Alle prijzen zijn ex verzendkosten en ex 21% BTW (niet geldig voor EU landen buiten Nederland).

* Het offertebedrag op de winkelwagen pagina is slechts een indicatie(excl. BTW en verzendkosten). Het factuurbedrag krijgt u als de bestelling door ons gecheckt en gereed is.

* Betaling vindt plaats op het moment van orderbevestiging van ons. Indien er geen (volledige) betaling heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling niet in behandeling genomen.

* Levertijd is afhankelijk van op tijdopname van de pakket en drukte van de pakketdienst. (Levering kan ook in gedeelten plaatsvinden).

* Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om prijzen/aanbiedingen te wijzigen.

* Bestellingen worden schriftelijk, via internet of telefoon aanvaard, maar zijn slechts bindend indien door ons aanvaard door middel van een schriftelijke orderbevestiging. Afwijkingen in de orderbevestiging dienen direct aan ons gemeld te worden.

* Offertes zijn slechts geldig indien schriftelijk en gedurende de in de offerte vermelde periode. Staat er in de offerte geen termijn, dan is de offerte alleen voor dezelfde dag geldig.

* Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd zullen wij dit na ontvangst van uw bestelling communiceren.

* Het eigendom van de geleverde producten gaat pas over als u betaald heeft.

* Reclamaties binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling als het artikel productiefouten bevat of verkeerd geleverd is.

* Retourkosten zijn voor uw eigen rekening, Tegoed bedrag van geretourneerde artikelen worden in uw volgende besteling verrekend.

* Sale artikelen zijn uitgezonderd van het retourbeleid.

* Het artikel dient in de originele verpakking te zitten.

* We zijn niet verantwoordelijk voor tijdige levering of schade veroorzaakt tijdens transport.
* Kleuren kunnen afwijken van de product foto.